“Вълците” бяха най-добри във втория турнир по хокей на трева

Сакар нюз
От Сакар нюз май 6, 2022 08:41

“Вълците” бяха най-добри във втория турнир по хокей на трева

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 6 - 12 май 2022 г., брой 17/995, година XIX
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани.

Свързани публикации

Във втория турнир по хокей на трева за “Купата на „Вълците“ в Харманли участие взеха отбори от цялата зона. Те се състезаваха в две възрастови групи: деца до 12 години и момичета и момчета до 14 години.
При групата при по-малките първи са “Вълците”, следвани от “Шампиони 2020”, София, и “Лъвчетата – 2016”, Неделино. Четвърти са “Хеброс”, Харманли.
Награда за голмайстор бе дадена на Лора Стайкова от “Вълците”, за „Най-полезен играч“ на Никол Пункова от “Лъвчетата – 2016”. “Най-добър вратар” е Преслава Павлова от “Вълците”, а “Най-добър защитник” – Саяна Чавкарска от “Шампиони 2020”, които също бяха наградени.
Класиране при момичета и момчета до 14 години:
I място – “Вълците”;
II място – “Хеброс”;
III място – „Академик +“, София;
IV място – “Лъвчетата-2016”, Неделино
Тук индивидуална награда получи отново Лора Стайкова за „Най-добър вратар“. Отличен за „Най-добър защитник” бе Кристиян Янков, “Хеброс”, за „Най-полезен играч” – Елизабет Стаменова от „Академик +“. Голмайстор стана Алекс Ангелов от “Вълците”.
Турнирът е част от празничната програма на Харманли. Първенството се състоя на спортното игрище в парк „Димана Данева“ в два поредни дни – събота и неделя, 30 април и 1 май.
От клуба връчиха плакет на кмета Мария Киркова “в знак на благодарност за подкрепата, която Общината оказва на отборите по хокей на трева.

Източник: Община Харманли

Сакар нюз
От Сакар нюз май 6, 2022 08:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама