Входът на пазар започва с разбита улица

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 2, 2021 13:00

Входът на пазар започва с разбита улица

Акценти

  • Регионален вестник, # 15/947 година XVIII, 16 - 22 април 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Влизането и излизането към мястото на провеждане на Петъчния пазар в Тополовград е доста неприятно. От това постоянно се оплакват и продавачи и посетители, които се възползват от това тържище. Отнася се за подхода и изхода от мястото му, което става по ул. „Миньорска“. Макар и с две платна, с разделителна зелена ивица, улицата е меко казано в недобро състояние. Най-вече в началото. Нарушени пътни платна, дупки, а по-надолу пропаднала и на вълни паважна настилка.
Зам.-кметът Хараламби Мочев отговори, че улица „Миньорска“ е била включена в строителната програма на общината за изпълнение през тази година. По време на приемане на Бюджет 2021 г., групата съветници на ГЕРБ, плюс отцепилите се от „Възраждане“ – Пламен Минчев и Митко Батчев, и тези от „Лидер“ – Наско Стоянов и Тодор Коджаманов, промениха списъка. Вместо нея гласуваха да се ремонтират улици по селата и нейният ремонт се отлага за неопределено време.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 2, 2021 13:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.