Време е за справедлива промяна!

Сакар нюз
От Сакар нюз април 2, 2021 11:49

Време е за справедлива промяна!

Акценти

  • Михаил Лисков, Диляна Комитова и Емил Димитров бяха в Хасково по повод посещението на лидера на партията Корнелия Нинова

Свързани публикации

Трима от четиримата кандидати за народни представители в листата на БСП за България от харманлийската организация присъстваха на срещата с председателя на БСП в областния град. В предпоследния ден от предизборната кампания Михаил Лисков, Диляна Комитова и Емил Димитров бяха в Хасково по повод посещението на лидера на партията Корнелия Нинова.

Тя бе посрещната от множество симпатизанти, граждани и кандидатите за народни представители от БСП за България в 29-и МИР. Срещна се с местната общност, за да се запознае с проблемите в областта.

Първата среща на г-жа Нинова в Хасково бе с майките от Движение „Българско семейство“.

Обиколката в града продължи с посещение на местния пазар, където г-жа Нинова бе посрещната радушно и получи китка здравец, с пожелание за успех на изборите. Проблемите в културата в града бяха обсъдени на следващата среща на Председателя на БСП в хасковския драматичен театър „Иван Димов“.

Преди да отпътува към следващото населено място, Корнелия Нинова пожела успех на кандидатите и се обърна към гражданите: “Не се предавайте, не се колебайте, гласувайте! Заедно, всички с гласа си можем да донесем промяната към по-добро. Ние предлагаме модерна и конкретна програма за управление с грижа за хората. Не се страхувайте, излезте и гласувайте, ако искате да имаме достъп до здравеопазване, добри доходи, децата ни да бъдат образовани, да живеем спокойно, със сигурност в домовете и на улицата! Кураж и на добър час“.

Платена публикация!

По време на предизборна кампания, не се допускат коментари!

Снимки: Христо Тотев

Сакар нюз
От Сакар нюз април 2, 2021 11:49
Напиши коментар

1 Коментар

  1. mamunta април 12, 11:03

    Точно така…време е за промяна. Време е червените бабички да бъдат ПОГРЕБАНИ!!!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама