Владимир Седларски е новият управител на „Язаки България“ ЕООД

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 24, 2022 08:50

Владимир Седларски е новият управител на „Язаки България“ ЕООД

Владимир Седларски е новият изпълнителен директор, който поема управлението на „Язаки България“ ЕООД.

Той има над 15 години опит в компанията, като 10 от тях е част от мениджърския и управленски екип, а в продължение на 4 години изпълнява длъжността „Директор Завод“ в гр. Ямбол и гр. Сливен.

Дейността на фирмата в България датира от 2006 г. и е свързана с производство на автомобилни кабелни инсталации, като основните клиенти са автомобилните производители Рено, Форд и Даймлер. С тритe си завода в Ямбол, Сливен и Димитровград, „Язаки България“ ЕООД е един от най-големите работодатели в България, като през 2016 г. служителите на фирмата са около 5 500.

Успехът на „Язаки“ датира още от 1929 г., когато Садами Язаки започва да продава електрически проводници за автомобили. След важни промени в правителствените разпоредби, през 1935 г. на японските компании е разрешено да започнат вътрешно автомобилно производство, което води до положителното бизнес развитие на „Язаки“. През 1939 г. компанията разширява дейността си и през 1941 г. “Yazaki Electric Wire Industrial Co. Ltd.”е създадена с около 70 служители. В момента корпорацията оперира в 46 държави и 596 локации и е работодател на повече от 306 118 служители.

Вярваме, че постоянните подобрения водят до успех. Като компания, ние сме особено горди да бъдем най-големият производител на кабелни инсталации в света. Работим заедно, основавайки се на културата на корпоративна отговорност на всички нива. Без нашите служители, които се идентифицират с „Язаки“ и винаги дават най-доброто от себе си, нашият успех няма да бъде възможен.“, каза Владимир Седларски.

Културата на „Язаки“ е смесица от различни преживявания и опит, чиито корени са здраво свързани с Япония. Корпоративната цел на компанията се основава на това да постигне бизнес успех, зачитайки опазването на околната среда и социално-икономическата отговорност. Във всичките си операции „Язаки“ се ръководи от оценката на културните различия, отворената комуникация и взаимното уважение. Като глобална компания със своя корпоративна култура, „Язаки“ се стреми да изпълнява по най-добрия начин различни ключови роли: надежден и качествен доставчик, отговорен работодател, уважаван корпоративен гражданин и технологичен инвеститор.

Източник: Язаки

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 24, 2022 08:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама