ВиК ЕООД – Хасково с инвестиции за 25 000 лв.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 23, 2021 17:02

ВиК ЕООД – Хасково с инвестиции за 25 000 лв.

Акценти

  • Регионален вестник „Сакарнюз“ 22 - 28 октомври 2021 г., брой 38/970 година XVIII Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Междуведомствена комисия, назначена със Заповед на Областната администрация – Хасково, е установила извършените от ВиК ЕООД – Хасково инвестиции в сектора за 2020 г. за район Тополовград. Комисията е направила проверка на място на обекти. Тя е констатирала, че активите функционират и не са установени пропуски и нередности. Направените инвестиции са за 25 148,93 лева и са извършени законосъобразно. Същите се признават в пълния им размер.
Предстои кметът на Община Тополовград да подпише приемно- предавателен протокол с ВиК оператора, след което при получаване на да-нъчен документ /фактура/ да се заведат в баланса на общината в приетия им стойностен вид.
Инвестициите са за доставката на 382 водомери, монтирани във всички селища на общината, подмяна на СВО с тръби ПЕВП ф20, подмяна на уличен водопровод, доставка и монтаж на редуцер вентил за с. Устрем, монтаж на дозатора, помпа ETATRON DLX-MA/AD 2-20 в ПС „Орлов дол“, подмяна на тръби с ПЕВП ф60 на напорен водопровод до ПС „Владимирово“.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев октомври 23, 2021 17:02
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама