„Великолепието на българската природа“ бе отразено в конкурс

Милена Митева
От Милена Митева януари 7, 2021 15:31

„Великолепието на българската природа“ бе отразено в конкурс

Акценти

  • Вестник „Сакарнюз“, Регионален вестник, # 1/933 година XVIII, 8 - 14 януари 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Конкурсът „Великолепието на българската природа“, обявен на страницата на „Планинари Харманли“, приключи. Победител в него е Валерия Дочева. Нейната фотография е направена в Стара планина в района на връх Ботев.
„Снимката ще стане корица на Фейсбук групата „Планинари Харманли“ и част от логото на организацията. Победителят спечели безплатно участие в някое от предстоящите туристически инициативи“, казва инициаторът на конкурса Сенсей Господин Бабамов.
Той съобщи, че участниците са представили над 100 фотографии, а класацията е определена според харесванията им на страницата.
„Идеята на конкурса бе да предизвика интерес и да насочи вниманието на тези, които не са достигнали до красивите кътчета на България да се запалят да ги посетят“, споделя Бабамов.
След отпадането на ограничителните мерки против разпространението на коронавируса ще бъдат организирани нови и интересни пътешествия по българските планини.

Милена Митева
От Милена Митева януари 7, 2021 15:31
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама