БСП – Хасково: Радев и Йотова сa с нас!

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 19, 2021 13:03

БСП – Хасково: Радев и Йотова сa с нас!

Уважаеми избиратели от област Хасково, уважаеми съграждани,

другарки и другари,

За партия като нашата нито едно време не е било леко. Не е лесно да си винаги подкрепа на онеправданите, да търсиш истина и да оспорваш решения, които са против достойнството на човека и да водиш битки за социални хоризонти. Сегашната обстановка на яростно политическо противопоставяне и безогледни интриги, против всякакъв морал и духовни ценности не е първото изпитание, което ние трябва да преминем с мъдростта, завещана ни от основоположниците на нашата идея.

Наш дълг е да отстояваме достойнството на личности, подложени на неоснователни нападки и обиди – публично, безцеремонно и неаргументирано.

В момента Президентството, Президентът и Вицепрезидентът като личности, са под обстрела на борещи се за запазване на своето влияние отхвърлени от обществото политици, които повече от десет години пълнят своите чекмеджета с откраднати от нас пари. За целия български народ и за редовите социалисти е ясно защо тези нападки са подкрепени и от други партии, които скрито или явно работят в подкрепа на този модел, размахвайки етническата карта.

Оценявайки високо дейността и поведението на избраните от народа Президент и Вицепрезидент, напомняйки за тяхната интелигентност и решения, винаги подчинени на интереса на България, Областния съвет на БСП- Хасково Ви призоваваме да подкрепите на балотажа на 21.11.2021 година г-н Румен Радев и г-жа Илияна Йотова. Именно страхът от техните достойнства, с които са заслужили безрезервната народна обич, пробужда недостойните и неоснователни, непрекъснати нападки.

За нашата партия сега без съмнение е много важно да отстоява позиции, които съвпадат с позициите на голяма част от народа ни. Няма по-силен аргумент от народното признание, искрено и непредубедено, независещо от чужди мнения и провокации!

Очакваме да се присъедините към нашия призив за подкрепа на президентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова на 21 ноември 2021 година като гласувате с № 6.

ТЕ СА С НАС!

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 19, 2021 13:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама