Броят на детските градини и училищата остава същия за 2021/2022

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 14, 2021 08:41

Броят на детските градини и училищата остава същия за 2021/2022

Акценти

  • Няма промяна в броя на училищата и детските градини на територията на община Тополовград за учебната 2021/2022 година. Училищата в общината са общо пет

Свързани публикации

Няма промяна в броя на училищата и детските градини на територията на община Тополовград за учебната 2021/2022 година. Училищата в общината са общо пет. Две от тях са в общинския център – НУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и СУ „Д-р П. Берон“.
Останалите са в село Устрем – ОУ „Иван Вазов“, в село Синапово – ОУ „Христо Ботев“ и в село Хлябово – ОУ „Христо Ботев“.
В Общината има една детска градина – „Щастливо детство“ в Тополовград, която е средищна и има филиали в селата Орешник, Устрем, Радовец, Синапово и Хлябово. Материалната база и колективите на тези заведения са готови да посрещнат учениците и децата за новата учебна година. Начините за провеждане на учебните занятия ще бъдат съобразени с указанията на министерството и най-вече според епидемичната обстановка около „Ковид-19“ Според ситуацията ще се решава дали обучението да бъде присъствено при спазване на всички мерки и предписания или дистанционно.
За това какъв ще е броят на учениците и децата в училищата и ДГ в общината и други новости около началото на учебната година ви информираме в следващ брой на вестника, след тяхното окончателно уточняване.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев септември 14, 2021 08:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама