Борисов: „Тези, които доведоха хаоса, сега трябва да правят политики“

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 20, 2021 11:26

Борисов: „Тези, които доведоха хаоса, сега трябва да правят политики“

Акценти

  • Регионален вестник, #42/974, 19-25 ноември 2021 г.
  • Излиза всеки петък в общините: Харманли, Любимец, Тополовград, Симеоновград, Свиленград, Ивайловград, Маджарово, Минерални бани

Свързани публикации

Предстоящият парламент ще бъде по-скучен, защото тези, които носиха ковчега ми, сега няма да са в него. Очаква ни тежка зима. Вече показаха, че не умеят да управляват, нито да пазят държавния бюджет. Радостта свършва в деня след сватбата. Не бива да забравят какво се случи с вълната, която доведе Слави Трифонов. Най-ниската избирателна активност досега показа тоталното несправяне с изборите на този кабинет. Повтори се сценарият от предишните избори. Всички агенции даваха преднина на ГЕРБ, така и започнаха изборите. И в края на деня резултатите се промениха. Народът успя да изгони мутрите от парламента.
Истински съжалявам Христо Иванов и Атанас Атанасов. Защото те имат претенциите, че са най-знаещите и можещите, а „лошият народ“ им е отредил такова място.
Важното е, че от утре трябва да се сформира правителство. Защо трябваше да се даде половин милиард за избори? Какво ще се промени? Тези, които доведоха хаоса, сега трябва да правят политики. Как ще решат здравната криза – не знаят. Как ще се справят с цените на тока – не знаят. Те не говорят за политики.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 20, 2021 11:26
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама