Божинов: “Не си станал съветник, да си направиш улицата”

Сакар нюз
От Сакар нюз март 5, 2021 08:19

Божинов: “Не си станал съветник, да си направиш улицата”

Акценти

  • Регионален вестник, # 9/941 година XVIII, 5 - 11 март 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Бюджетът не се прие във формата, която бяхме предложили, направиха се някакви безумни размествания, без да има предоставени количествено -стойностни сметки, без обследване на обектите.
Не се гласува и приемно-разходната част на дейност „Чистота“. Гражданите трябва да знаят, че ще ни бъде още по-трудно да почистваме от сега нататък.
Предлагат да асфалтират улици, на които живеят общински съветници. Една от тях миналата година е окърпвана и е в добро състояние.
На улица “Дунав” живеят 500 – 600 човека, а мнозинството взе тези 100 000 лева, за да си правят това, което са решили. Искат да купят котел за училище “Св. Св. Кирил и Методий“. А миналата година СУ „Петър Берон“ направи подмяна на такъв и с инсталирането струва около 35 000 лв.
И това при положение, че училището има 117 000 лева преходен остатък и тази година той ще нарасне.
Всичко това се прави, за да може да се утежни финансовото състояние на общината, да се създаде затруднения в работата на кмета и на общинска администрация.
Виждате какво напрежение създават председателят на Общинския съвет и съветниците от опозицията. Тези хора не се интересуват от желанията на хората, а единственото което ги мотивира, е злоба и омраза, най-вероятно към мен. Това го усещам вече девет години. Неможейки да спечелят местни избори, те я прехвърлят към мен и към Общинска администрация. Пишат само доноси, създават пречки, а Общинска администрация не може да работи както трябва.
Усещам едно неразбиране, най-вече към гражданите на община Тополовград, едно безхаберие, за което ние нямаме обяснение защо е, и защо се заяждат със служители от Общинска администрация.
Хората са ни избрали да работим за тях, за благоденствието на тази община, а бяхме свидетели на неглижиране към Общинска администрация от съветниците на опозицията.
Аз не мисля, че са опозиция, защото тези хора ако мислят за хората, които са ги издигнали, за населението, те нямаше да работят така.
Искам да благодаря на госпожа Катя Господинова която неведнъж апелира, че Общинският съвет и Общинска администрация трябва да работят заедно но все таки това нещо не се случва.
Аз ще пусна жалба до Комисията за конфликт на интереси, защото не можеш да станеш общински съветник, за да си направиш улицата и тротоара, а да не мислиш за другите хора, които годините нямат улици.

Сакар нюз
От Сакар нюз март 5, 2021 08:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама