Атракции в центъра на Тополовград

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 21, 2021 11:17

Атракции в центъра на Тополовград

Акценти

  • Регионален вестник, # 19/951 година XVIII, 21 - 27 май 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Седмица преди Деня на Тополовград – на 24 май, на централния площад „Освобождение“, за радост на децата, бяха разположени различни атракции.
Люлки, влакче, пързалки и други от т.нар. панаирни атракции са на разположение от сутрин до вечер за забавление на по-малки и по-големи деца и за облекчение на техните родители.
Поставянето на тези атракции е част цялостната културна програма през месец май, посветена на 24 май. Тази програма поразбуди и раздвижи почти застиналия обществен и културен живот в града през последните 14 месеца, който бе сведен до санитарен минимум вследствие на корона кризата.
Разнообразните събития през месеца, които са особено наситени на 24 май, ще завършат вечерта на този ден с концерт на известната и обичана народна певица Росица Пейчева от 19:30 часа на площад „Освобождение“ – подарък от кмета на общината за жителите на Тополовград, а и на общината.

Стоян Тонев
От Стоян Тонев май 21, 2021 11:17
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама