Абитуриент от Харманли стана “Ученик на годината” в Хасково

Милена Митева
От Милена Митева юни 1, 2021 11:37

Абитуриент от Харманли стана “Ученик на годината” в Хасково

Акценти

  • Регионален вестник, # 20/952 година XVIII, 28 май – 3 юни 2021 г. Излиза всеки петък в общините: Харманли, Тополовград, Симеоновград, Любимец, Свиленград, Ивайловград, Маджарово

Свързани публикации

Възпитаникът на Компютърна школа „ Вале“ – Хасково Дейвид Лавчев получи наградата “Ученик на годината” в областта на професионалното образование. Зрелостникът от Харманли получи наградата от кмета на Община Хасково Станислав Дечев.
„До тази награда Дейвид стигна благодарение на своя труд, талант, упоритост и амбиция. Той е момче с голям заряд и когато е грабнат от определена идея се отдава напълно. Вроденият му усет към дигиталната графика и живопис му помага творбите му да бъдат толкова запомнящи се.
Постигнал е индивидуалност в творчеството си и във всяка негова творба се усеща лекотата, с която работи“, споделя преподавателката му Людмила Стайкова.
Дейвид е носител на награди от Световни, международни и национални конкурси, неговите творби се радват на вниманието на посетителите на изложбите, които компютърна школа „Вале” организира. Той е един невероятен художник и твори изкуство с магическата четка на бъдещето.

Снимка: Людмила Стайкова/Фейсбук

Милена Митева
От Милена Митева юни 1, 2021 11:37
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама