В Симеоновград създадоха Местна комисия за обществен ред и сигурност

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 5, 2016 06:32

В Симеоновград създадоха Местна  комисия за обществен ред и сигурност

Местна комисия за обществен ред и сигурност се създаде в Симеоновград с решение на ОбС. В състава й са кметът Милена Рангелова – председател, секретар Живко Чакъров, членове Светлана Стоева, Живко Георгиев, началник полицейски участък, Кольо Караиванов – ОМП в общината, Веселин Янев от Дневен център и Гергана Димова.
Общо 13 докладни разгледаха симеоновградските съветници на сесията си в четвъртък, 31 март. В първата те гласуваха „Позиция и мандат за провеждане на редовно общо събрание на „Асоциация по ВиК в обособената територия, обслужвана от „ВиК” ЕООД Хасково“.
В друга определиха цена за паша на селскостопански животни в горски територии, собственост на общината
В следваща докладна съветниците гласуваха за откриване на нова социална услуга в общината „Център за обществена подкрепа” за деца и семейства в риск, като делегирана държавна дейност.
Местните парламентаристи приеха Годишен доклад за 2015 г. за наблюдение на изпълнението на Плана за развитие на Община Симеоновград – 2014-2020г.
Бе приета Стратегия за развитие на социалните услуги в общината за 2016-2020г. и Годишен план за развитие на социалните услуги на Община Симеоновград – 2017г.
С друга докладна се отдаде под наем на част от имот-публична общинска собственост. Става въпрос за 1 кв м за поставяне на кафемашина на улица „Съединение“ срещу Мемориала на загиналите деца
ОбС взе решение за продажба на общинско жилище.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 5, 2016 06:32
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама