Тополовград игра хоро на надеждата за старта на кампанията на Васил Сяров

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 12, 2015 09:38

Тополовград игра хоро на надеждата за старта на  кампанията на Васил Сяров

ТОПОЛОВГРАД | Диана Бедросян | d_bedros@abv.bg

Стотици жители изпратиха писма до кандидата за кмет с предложения. Стотици се хванаха на най-дългото хоро на надеждата за промяна в Тополовград пред сградата на общината. Мощна заря озари небето на 3 октомври вечерта за старта на кампанията на кандидата за кмет на Тополовград – Васил Сяров.
Той, кандидатите за кметове по села, кандидатите за общински съветници, областният координатор на ПП ГЕРБ за Хасково и депутат – Делян Добрев, народният представител и общински ръководител на ГЕРБ – Хасково – Евгения Ангелова и танцьорите от ФА „Луди млади“ играха близо час прави хора с малки и големи жители в центъра на града.
„Искам жителите на Тополовград да се гордеят с родното си място, да осигурим достойни старини за възрастните, младите да имат работа и развлечения за да останат тук. Ще работим активно и отговорно, за да реализираме най-важните проекти за развитието на нашия дом – Тополовград. С вашата подкрепа, нашите умения и с Божията помощ най-доброто за Тополовград скоро ще се случи!“ Това каза пред множеството в залата на читалището кандидатът за кмет Васил Сяров.
Той представи своята програма за следващите четири години в общината и приоритетите на екипа си. Сред които са: качествено здравно обслужване в града и селата, обновяване на инфраструктурата и осигуряване на нови работни места за хората.
„Заставаме с лицето си и своя авторитет твърдо зад кандидатурата за Васил Сяров. Неговата програма е амбициозна, но в нея е залегнало решаването на проблеми, които имат повечето общини. Убедени сме, че той може да я изпълни, виждаме неговия потенциал и характер да направи добрите промени. Има нашата подкрепа и съдействие“, каза председателят на Енергийната комисия в Народното събрание – Делян Добрев.
„Всеки от нас е специалист в своята област, но всички ние имаме една обща кауза, за която ще работим – Тополовград!“ Това каза от името на кандидатите за общински съветници на ГЕРБ – Тополовград – Николай Лафчиев. Със същата готовност излязоха и кандидатите за кметове по села. „Ще продължим да работим за инфраструктура, достъпна среда и добри условия за живот в селата“, каза кметицата на с. Синапово – Мария Караиванова.
По-рано, в събота, като част от кампанията на новия кмет Васил Сяров беше открита шатра на ГЕРБ в центъра. В нея младежите, членове на партията, дадоха глас на Семейството. Над 100 писма пуснаха тополовградчани в импровизираната урна. В тях те описаха своите виждания за общината, проблемите, които искат да бъдат решени и предложенията си. „Държа тези пликове на хората в ръцете си и ви гарантирам, че няма да ги забравя, докато не отговоря на всеки един“, заяви Васил Сяров.
В неделя кампанията на кандидата за кмет Васил Сяров продължи отново с безплатни сърдечни прегледи за жителите на община Тополовград. През кардиолозите преминаха над 35 пациенти.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 12, 2015 09:38
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар