Тополовград игра хоро на надеждата за старта на кампанията на Васил Сяров

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 12, 2015 09:38

Тополовград игра хоро на надеждата за старта на  кампанията на Васил Сяров

ТОПОЛОВГРАД | Диана Бедросян | d_bedros@abv.bg

Стотици жители изпратиха писма до кандидата за кмет с предложения. Стотици се хванаха на най-дългото хоро на надеждата за промяна в Тополовград пред сградата на общината. Мощна заря озари небето на 3 октомври вечерта за старта на кампанията на кандидата за кмет на Тополовград – Васил Сяров.
Той, кандидатите за кметове по села, кандидатите за общински съветници, областният координатор на ПП ГЕРБ за Хасково и депутат – Делян Добрев, народният представител и общински ръководител на ГЕРБ – Хасково – Евгения Ангелова и танцьорите от ФА „Луди млади“ играха близо час прави хора с малки и големи жители в центъра на града.
„Искам жителите на Тополовград да се гордеят с родното си място, да осигурим достойни старини за възрастните, младите да имат работа и развлечения за да останат тук. Ще работим активно и отговорно, за да реализираме най-важните проекти за развитието на нашия дом – Тополовград. С вашата подкрепа, нашите умения и с Божията помощ най-доброто за Тополовград скоро ще се случи!“ Това каза пред множеството в залата на читалището кандидатът за кмет Васил Сяров.
Той представи своята програма за следващите четири години в общината и приоритетите на екипа си. Сред които са: качествено здравно обслужване в града и селата, обновяване на инфраструктурата и осигуряване на нови работни места за хората.
„Заставаме с лицето си и своя авторитет твърдо зад кандидатурата за Васил Сяров. Неговата програма е амбициозна, но в нея е залегнало решаването на проблеми, които имат повечето общини. Убедени сме, че той може да я изпълни, виждаме неговия потенциал и характер да направи добрите промени. Има нашата подкрепа и съдействие“, каза председателят на Енергийната комисия в Народното събрание – Делян Добрев.
„Всеки от нас е специалист в своята област, но всички ние имаме една обща кауза, за която ще работим – Тополовград!“ Това каза от името на кандидатите за общински съветници на ГЕРБ – Тополовград – Николай Лафчиев. Със същата готовност излязоха и кандидатите за кметове по села. „Ще продължим да работим за инфраструктура, достъпна среда и добри условия за живот в селата“, каза кметицата на с. Синапово – Мария Караиванова.
По-рано, в събота, като част от кампанията на новия кмет Васил Сяров беше открита шатра на ГЕРБ в центъра. В нея младежите, членове на партията, дадоха глас на Семейството. Над 100 писма пуснаха тополовградчани в импровизираната урна. В тях те описаха своите виждания за общината, проблемите, които искат да бъдат решени и предложенията си. „Държа тези пликове на хората в ръцете си и ви гарантирам, че няма да ги забравя, докато не отговоря на всеки един“, заяви Васил Сяров.
В неделя кампанията на кандидата за кмет Васил Сяров продължи отново с безплатни сърдечни прегледи за жителите на община Тополовград. През кардиолозите преминаха над 35 пациенти.

Сакар нюз
От Сакар нюз октомври 12, 2015 09:38
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.