ТИР вози младоженци на най-пищната сватба в Харманли

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 16, 2016 21:40

ТИР вози младоженци на най-пищната сватба в Харманли

Акценти

  • За младеженците бе оборудван специален ТИР

Свързани публикации

Кулминацията на една от най-пищните сватби в Харманли е тази вечер в ресторант „Приказките“. Тържеството започна от четвъртък и ще приключи утре. През това време булката Виолета смени 10 тоалета, свириха няколко оркестъра, имаше и диджей. Всеки ден махалата Хаджияневото герме се огласяше от силна музика. Днес това се случи и в „Язовирския“ квартал в Харманли, където живее младоженецът.

За звездите на тържеството специално бе оборудван ТИР, украсен с бял и червен воал и две кресла, пак в бяло и червено, на които седяха младоженците. Пищтно украсеното превозно средство, следвано от още сватбарски коли премина през града и отиде в ресторанта.

Миналата година Рамадан, бащата на Виолета, нае каляска, която кара дъщеря му на тържеството по случай завършването на средното ѝ образование.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 16, 2016 21:40
Напиши коментар

2 Коментара

  1. владо август 2, 18:43

    това дето вози младоженците се казва седлови влекач а ето това е тир – Карнетът ТИР (TIR CARNET) представлява международен транспортен гаранционен документ за обезпечаване на митнически вземания до 50 000 щатски долара. Издава се по силата на международна конвенция ТИР, под гаранцията на оправомощените за това организации – IRU (Международна асоциация на превозвачите), а за България – AEBTRI (Асоциацията на българските предприятия за международни превози и пътищата).

    Отговори на този коментар
  2. Jenq Mihailova юли 18, 13:30

    Bravo.Neka balgarite sega da kajat 4e mogat mn pove4e ot ciganite.Badete mnogo shtastlivi

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама