Тежка катастрофа завърши с фатален изход

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 26, 2016 18:01

Тежка катастрофа завърши с фатален изход

Катастрофа, в която има един загинал и втори тежко ранен, стана днес следобед на път Е76 – Харманли – Симеоновград. Сблъсъкът между двата автомобила бе в м. Азмака, на около 100 метра северно от детелината на магистрала „Марица“ за Симеоновград. Микробус с двама пътници се е движил по надолнището от Симеоновград и се врязал челно в каращия в обратна посока ТИР. Шофьорът на камиона твърди, че движещият се срещу него автомобил е бил в средата на платното.

При удара единият от пътниците в микробуса Форд е загинал на място. Другият, с тежки наранявания, е настанен в Бърза помощ – Харманли, а след това е откаран Хасково.

След удара големият камион е излязъл от платното и е спрял в близката житна нива.

Полицаи и дознатели изясняват причините за инцидента.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юни 26, 2016 18:01
Напиши коментар

4 Коментара

  1. Любо Д юни 27, 18:07

    Точно такива гледки може да накарат джигитите да се замислят – иначе всеки живее в свят, в който такива неща са неизменно отредени на другите. Сухата статистика не трогва никого. Кървавите подробности единствено могат да стреснат самозваните Шумахери.
    Смъртта обаче е част от нещата, които се случват неизбежно на всеки. Да пазиш децата да не видят безименен труп край пътя днес и да се налага да им обясняваш за смъртта когато изпращат баба си, примерно не е продуктивно и е много по-трудно и травматично за самото дете. Не е приятно със сигурност, но е неизбежно.

    Отговори на този коментар
  2. Митев юни 27, 09:55

    Моля органите на реда да се вслушат в думите на Виктория Р. Вчера ние минахме със семейството ми и ужасяващата картина бе видяна и от малкият ми син който не спря да говори до вечерта и очаквам последствия . Това е абсурд и като гледах пожарникарите как безпомощно наблюдаваха преминаващите коли и полицаите които регулираха движението …….Жалко за станалото,но защо трябва да го изживяваме и ние ?

    Отговори на този коментар
  3. Виктория Р юни 26, 21:55

    Препоръчвам на органите на реда да се погрижат преминаващите автомобили да не бъдат свидетели на трупа на загиналия.Тези потресаващи картини са възможни само в България.

    Отговори на този коментар
  4. груйчо груев юни 26, 19:22

    По този път много от шофьорите секат завоите и за съжаление се случва неизбежното.Безрасъдството дава своите резултати!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама