Тенис и през лятото с Иван Чинтов

Тонка Славкова
От Тонка Славкова юли 17, 2016 07:53

Тенис и през лятото с Иван Чинтов

Акценти

  • Вестник Сакарнюз, брой 10/ 15-21 юли 2016 година

Свързани публикации

И през това лято тре-ньорът на СК ”Джудо” – Тополовград, Иван Чинтов провежда тренировки с малките тенисисти. Шест деца от клуба и още повече от десет други всеки ден посещават тенис-заниманията. Този спорт е не само здравословен, а и много забавен.
Затова наред с утвърдените тенисисти, които са носители на цял низ награди от спортни изяви, много техни приятелчета и гостенчета прекарват част от деня си край масите за тенис. През лятото, когато децата са във ваканция, могат да отделят повече време за спорт. За треньора това е добре дошло, защото предстоят състезания. И ако за любителите на този спорт това е временно занимание, то за утвърдените тенисисти от клуба лятото е време за усъвършенстване, за придобиване по-добри умения в играта. Затова за тях сега тече усилена подготовка за новия сезон, който започва пред месец септември.
Първата им изява ще бъде на състезанието „Млад олимпиец” в град Пловдив. Момчетата до 12 години ще участват в състезания за малките селища в град Перущица. „За децата е много интересно. Всеки, който желае, може да дойде при нас да се позабавлява. Със сигурност ще му хареса” – казва треньорът Иван Чинтов. През лятото тренировките се провеждат в бившето Помощно училище, което е в центъра на града и е по-удобно за децата. Засега интересната игра не са предпочели момичетата.
Треньорът очаква и те да впечатлят от този спорт, който е не само полезен, но и много красив за тях.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова юли 17, 2016 07:53
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама