Споразумение между БСП и ДПС внася смут в електората

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 8, 2015 08:06

Споразумение между БСП и ДПС внася смут в електората

Акценти

  • Договорките между двете партии никога не са се коментирали публично

Свързани публикации

Споразумение, с което се регламентира достъпа на ДПС до местната власт, ако отново в Харманли спечелят червените, внесе смут електората и на двете партии. След като бе парафирано от двамата лидери, то бе внесено за от одобрение от електората на партията на Лютви Местан, където хората се оплакаха, че са поставени пред свършен факт.

Ако БСП вземат властта те ще осигурят на ДПС място за заместник-председател на ОбС и директор на общинско предприятие. Освен това червената администрация ще трябва да осигури още 5 работни места за хора от турския етнос. Хората на ДПС настояват местното управление да подобри инфраструктурата на селата, където преобладава население, подкрепящо ДПС.

Същите условия ДПС постави и преди изборите за кмет през 2011 година и те бяха изпълнени частично от администрацията на Лисков.

Докато в средите на ДПС този въпрос се дебатира и то на висок тон, в редиците на червената партия не се коментира и се споменава само мимоходом, а отстъпките, които се правят от тяхното ръководство на ДПС предизвикват негодувание

Иван Атанасов
От Иван Атанасов октомври 8, 2015 08:06
Напиши коментар

3 Коментара

  1. Даяна октомври 24, 01:04

    Олее…гласувайте хора за промяната в този град..за децата ни..за по-добро бъдеще на всички нас..Нека децата ни не само да останат тук;но и да има защо и да има промяна.

    Отговори на този коментар
  2. Сканирам всичко! октомври 8, 20:46

    Ако тове е истина и се случи ще ,напусна този град завинаги и и ще сложа Лисков при умрелите!

    Отговори на този коментар
  3. kak`Сийка октомври 8, 17:33

    Информацията е вярна, но не е пълна! Не става въпрос за споразумение между БСП и ДПС, а конкретно между Михаил Лисков и Сезгин Мустафа.И включва не само зам.председател на Общински съвет и Директор на общинско предприятие, но и заместник кметско място за Сезгин. ДПС-кучетата го изяли.Важното е „лидерът“ Сезгин да се уреди.Това, че 3 мандата за електората на ДПС не се прави нищо-пука му на жилетката!!! Ами БСП???Лисков му е време да тръгне всеки петък на джамия!

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама