Ремонтите на улиците -до края на годината

Тонка Славкова
От Тонка Славкова ноември 25, 2015 11:20

Ремонтите на улиците -до края на годината

Акценти

  • Вестник Сакарско Ехо, брой 43/1495, година LXXХ, 20-26 ноември 2015

Свързани публикации

До края на тази година трябва да приключат плануваните ремонтни и благоустройствени дейности в Тополовград и селищата на общината. За това благоприятстват есенните слънчеви дни. Основните дейности са насочени към преасвалтиране на пътища и улици в града и селата.

Вече изцяло са асфалтирани “Панайот Хитов” и “Климент Охридски”, а частично “Индже войвода” и “Христо Смирненски”. На улица “Варна” се изгради паркинг с 30 парко-места за автомобили.
Приключва благоустрояването на задблоковото пространство на жилищен блок на ул. ”Климент Охридски” като се полага армирана бетонова настилка.
В стария гробищен парк в общинския център е бетонирана главната алея.
Тези дни се ограждат с мрежи и бетонови колове гробищните паркове в селата: Устрем, Мрамор, Орешник, Българска поляна и Срем.
Продължават частичните ремонти на пътя – Радовец – Филипово – Присадец и на разклоните за Доброселец и Чукарово, с целеви средства от Републиканския бюджет. До края на годината ще се асфалтират улици в Радовец и Орешник и ще се положи асфалтова настилка в Мрамор. Работи се и в село Устрем.
Планувани са и благоустройствени мероприятия и ремонт на улични настилки в Хлябово, Сакарци, Светлина, Орлов дол и те предстоят.

Тонка Славкова
От Тонка Славкова ноември 25, 2015 11:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама