Принцеса Елза, рокери и джуджета „запалиха“ светлините на елхата

Милена Митева
От Милена Митева декември 4, 2015 11:49

Принцеса Елза, рокери и джуджета  „запалиха“ светлините на елхата

Ледената принцеса Елза, рокери, джуджета и деца „запалиха“ светлините на елхата в Харманли. Това стана на втория ден от месец декември, когато малки и големи се събраха на площада в очакване на събитието. След като представиха богата коледна програма, децата на малкото градче очакваха запалването на светлините на дървото. Тази година кулминацията на празника бе изненада за всички. На тържеството на площада пристигнаха 15 рокери с мощните си мотори от Мото клуб “Чакалите” и наобиколиха елхата, като доведоха джуджетата на Дядо Колека и принцеса Елза, които да запалят светлините на коледната елха. С обратно броене, съпътствано с рева на мощните мотори, и с помощта на вълшебните пръчици на джуджетата елхата грейнаха. Аплодисментите на малки и големи станаха още по-бурни, когато небето над площада се озари от пъстроцветните фоерверки.
С това събитие стартираха коледните и новогодишните тържества в Града на Белоногата. Празникът бе организиран за децата на града от Община Харманли и със съдействието на ОУ “Иван Вазов” и Мото клуб “Чакалите”. В коледната програма участваха деца от двете начални училища и основното и групи от двете читалища в града.
По-рано през деня деца от градските училища, детските градини двете читалища украсиха иглолистни дървета на площада пред общината. И децата, и учителите, които ги съпровождаха, много се забавляваха. Общината осигури вишка за украсяване на по-високите дръвчета, а също така и светещи гирлянди, които да прибавят към приготвените от тях коледни украшения. Целият площад бе озвучен с коледни песни, които повишиха настроението на всички.

Милена Митева
От Милена Митева декември 4, 2015 11:49
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар