Първите актове за форсиране на двигатели вече са факт

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 4, 2016 16:47

Първите актове за форсиране на двигатели вече са факт

Няколко акта вече са съставени на недобросъвестни шофьори, които въртят гуми и форсират двигатели на оживени места в Харманли. Днес от КАТ направиха това на поредния на водач на черно БВМ. То превъртя гуми на кръстовището до Дома на армията. Видяха го патрулиращи полиции, които го настигнаха, спряха го и му съставиха акт. Шофьорът се оправда, че двигателят му работил на два цилиндъра и за да не угасне на кръстовището, дал повече газ.

Младият водач не е сред онези, които тормозят харманлийци по Главната улица, но все пак бе санкциониран.

От полицията съобщават, че започват масови проверки на водачи за употреба на наркотични и упойващи вещества, защото вече имат средства, с които могат да констатират това.

Вече има съставени актове и на нарушители, заснети от поставените на „България“ камери. На други места обаче не е така, защото гражданите не винаги оказват съдействие на полицията и не искат да се подпишат като свидетели на акта. От една страна се оплакват, че ги тормозят, а от друга, не искат да поемат отговорност.

За своевременно сигнализиране на нарушения, или ако са забелязали нещо съмнително, освен на тел. 112, гражданите могат да сигнализират и на директните на полицейското управление. Те са: 0373 8 23 64, 8 23 63, или 0882 37 44 07.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов юли 4, 2016 16:47
Напиши коментар

11 Коментара

  1. Маслината-ММА-Хасково юли 10, 03:27

    Селски пръчки няма какво друго да правят и форсират и мачкат някви раждясали щайги(за който майка и тати са платили) пред дърти бабки.То никой друг не остана в Арманли, а само бабите и неграмотните цървули малоумни. .бахти селските бекове, разгонени и се надървят на къра в това умряло село Арманли. Пубертета трае повече от колкото трябва в Арманли и някой трябва да избият комплекси и срам от акнета и пъпки.
    Иди се напомпи със метан и ракия и после мачкай 20 годишнното БМВ или Голф на „вашия“, а на седалката до теб някъв малолетен 14 годишен клющак и й вземи акъла( тя така или иначе никога няма да има акъл). Позйори и червей в Харманли. Жалка гледка сте, но поне много, отчайващо смещтна.

    Отговори на този коментар
  2. Иван юли 5, 10:01

    Въртете си гумите в хола.Селяндури.

    Отговори на този коментар
  3. дрифт юли 5, 08:26

    нека питам тази община тези които имат мощни коли и искат да въртят гуми и да правят дрифт без да пречат на другите къде да карат .. ? Защо са ги купили като не могат да им се накефят ….. нека да отговорят от общината не да се дразнят от хубавите коли дето те нямат

    Отговори на този коментар
  4. Dimitar dimitrov юли 5, 00:51

    I na poligona hodihme nali da sme saobrazitelni I pak chengetata idvaha I praveha zabelejki. mi kato nqma kade da si pravim kefa taka shte e nqma da se oplashi nikoi!!! I molq vi ne slagaite vsichki pod edin znamebatel che I baq golfajii se praqt na reisari I minavat sas 140 po glavnata v 12 vecherta I tqh nikoi ne gi zabelqzva a markata bmw e narochena marka.oshte mnogo ima da se izpishe ……

    Отговори на този коментар
  5. Шефа ВИ юли 4, 21:41

    най-накрая !!! Тия вчерашни шматки дето цял ден се мотаят и правят „главни“ трябва да им направят по едно актче за 100лв. не повече… те и това им стига, тъкмо няма да имат пари за ГАЗ !!!
    Има един паляк с един бял пасат дето е за разстрел заедно с думкащата му „музика“

    Отговори на този коментар
  6. Chev юли 4, 20:52

    ega vi izsuhnat ruchichkite ot pisane

    Отговори на този коментар
  7. sashtiq юли 4, 20:33

    mnogo vartii tva dvucilindrovo bmw

    Отговори на този коментар
  8. toi юли 4, 19:13

    kukite sa mishkiii

    Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама