Откриват модерна спортна зала в Свиленград

Даниел Делчев
От Даниел Делчев септември 11, 2014 14:19

Откриват модерна спортна зала в Свиленград

Акценти

 • Освен спортната зала в проекта бе включено и изграждането на две нови спортни площадки
 • Новата зала разполага с 1100 седящи места

Свързани публикации

Многофункционалната спортна зала в Свиленград ще бъде официално открита в понеделник от 11 часа. На събитието ще присъстват представители на спортни федерации, местни спортисти ветерани. Свиленградчани ще имат възможността да наблюдават демонстрационна спортна програма на възпитаници на местните спортни клубове. Новата зала разполага с     1100 седящи места, включително и за хора в неравностойно положение.

В нея могат да се упражняват почти всички видове спорт – волейбол, баскетбол, хандбал, художествена и спортна гимнастика, тенис, борба, бокс, кикбокс, карате, джудо, аеробика и други. Съоръжението бе изградено от Община Свиленград по проект „Създаване на условия за спорт, пълноценен отдих и развлечение за жителите на Община Свиленград”. Финансиран е по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013г. Освен спортната зала в проекта бе включено и изграждането на две нови спортни площадки – в кв. “Кап. Петко войвода” и до Младежкия парк. В трите обекта бяха вложени 5 517 304 лева.

Даниел Делчев
От Даниел Делчев септември 11, 2014 14:19
Напиши коментар

2 коментара

 1. Жител на ул.В.Левски септември 13, 19:40

  Ако до края на годината улицата ни не бъде завършена Лисков,Генев,Минка Русева и цялата паплъч в Общ.администрация моментално да напущат града,за да не ги застигне „народната любов“

  Отговори на този коментар
 2. жител на харманли септември 11, 15:04

  Лисков взимай пример от община Свиленград.. направи нещо за децата не само за циганите или се МАХАЙ!!!!! ОМРЪЗНА НИ!!!

  Отговори на този коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар