Кръстьо Ангелов събра 400 на празник в село в Срем

Близо 400 души се събраха тази година в дома на Кръстьо Ангелов в тополовградското село Срем на 4 юни. За четвърта поредна година с помощ от кметството и много приятели, духовния учител, както се възприема той и контактуващите с него дариха на съселяните си един чудесен празник. Под поставения от години пред дома му девиз: „”Един Бог, един народ, една наука” и „Обединението прави силата”, изписан и на английски език, тази година Кръстьо направи празника и международен. Гостите бяха от съседните Турция и Гърция.

В програмата имаше две футболни срещи между отборите на Тополовград и Елхово.

След тях на игрището излязоха “Тунджа” на с. Срем и футболен  отбор  от гр. Чорлу – Турция, съставен предимно от български изселници там.

Във вече прохладната вечер се заформи и чудесна веселба, за което допринесе и оркестър “Мечта” от Хасково. Местата женска фолклорна група ръководена от неуморния Йонко Гинев също поздрави домакина и гостите.

Веселбата продължи през цялата нощ –  хора, танци, песни, кой до когато може да издържи.

Публикувана: 05.06.11 15:31
Прегледана: 16253 пъти
Автор: Стоян Тонев
 
Оставете вашия коментар
Име:
Влез
Коментар:
Коментари
  Нерегистриран потребител каза:
09.02.2013 06:55
Chuh za pyrvi pqt za Krastio Angelov vchera v predavaneto \"Spodeleno s Kali \" Zaintriguva me tozi chovek !Kazva mnogo istini! Bih jelala da se sreshtna edin den s nego i da razgovariame za Bog ! Hubavo e ,che ima hora kato nego . Pojelavam mu horata koito sa okolo nego da stavat vse poveche ! Prisyediniavam se kym nego duhom i ot razstoianie .Dosta dalech sym ot Bulgaria v momenta ,no se nadiavam edin den da se sreshtna s Krastio Angelov na jivo ! Syrdechni pozdravi i Uspehi!
отговор
  Верен приятел на Кръ каза:
30.07.2011 09:40
Нина, ще ти отговоря на въпросите. Кръсто получава парите от хора, на които е помагал и ще помага в трудни моменти. Една част от тях живеят в България, а друга, голяма част в чужбина, както съм аз. А кой ти е казал, че не е дарявал пари за болно дете! Да не би да имаш списък с иметата на всички хора, кото са дарявали! Помагал ми е много. Не ми е давал пари, не е давал и на други хора. Работя в чужбина по 50 часа на седмица и изкарвам парите си с пот на чело и честен труд. Ей такива пари получава Кръсто за делата си. Той не ме учи да се кланям на икони и да нося кръстове. Учи ме да се прекланчм пред БОГ, който е един за всички хора по света. Да не бъда алчна, завислива, да не съдя хората...А на теб предлагам да оставиш Кръсто да го съдят иконите и църквите. Много ми е болно, когато видя някой да съди човеци, които не познава. Нека всеки да си гледа и върши работата и да не гледа в чуждата чиния. „За лудо работи, за лудо не стой, защото безделито поражда пороци.“
отговор
  Кръсто път каза:
02.07.2011 18:35
Ти който носиш в името си кръст и ангел защо говориш само за християнски \"кумири\" и храмове.Нали и евреите имат синагога,будистите храмове със статуи мюсулманите храмове с минарета но имамите им си монтират високоговорители, а не се качват сами горе и да викат с както е по корана.Защо като си божи човек се сещаш само за иконите, а?Е знаеш,значи,че като убиваш вярата на хората убиваш хората.И изхвърли кръста от името си. По съдебен ред. Лесно е.Дай лиен пример де; И накрая , явно си средно грамотен , прочети книгите на един учител,българин ,Петър Дънов и той казва \"Бог е Един\"
отговор
  нина до верната прия каза:
01.07.2011 11:44
а той защо се чувства като посочен от Бог,кой му дава тия пари че храни всички даром,защо тихо и кротко не ги приведе по сметката на някое болно дете,ами събира и храни хората като им промива мозъците,той ли е идола ,че на него да се кланяме,подставено лице е и нищо друго,и теб доста ти е дал щом го закриляш ипо форумите,за единия къшеъ в това гладно време хората чудеса ще направят,нещо много ви е напекло слънцето главите като искате минавайте отсреща в турско ,ама на апостоли не се правете
отговор
  Верен приятел на Кръ каза:
28.06.2011 20:52
Не получих отговор на въпроса ми, но нищо. Поне се нанадявам, че има хора, които са се замислили над него. Живи и здрави с благосливичта на Бог!
отговор
1
Бил Хихок:
01.07.2011 21:25
Отговорът трябва да го даде психиатър.Ако си му приятел,помогни му и го заведи на доктор.
  Гост каза:
19.06.2011 18:45
Тука има някакво смесване на Стария и Новия Завет.Въпросът с Кръстю не е теологичен,а медицински.
отговор
  Верен приятел на Кръ каза:
18.06.2011 13:16
Здравеите на всички, които написаха и хубави, и лоши думи за Крътю Ангелов. Нападките и лошите думи, до колкото разбирам са написани от българи, християни, които ходят на църква, палят свещи и се кланят на икони. Сигурна съм, че вярват в това, което правят, а също така спазват и Десетте Божи Заповеди. Отдавна ме мъчи един въпрос и искам точно на такива християни да го задам, защото съм сигурна, че точно те щте ми дадат най–разумния и задоволителен отговор. В една от Десетте Божи Заповеди се казва: 2. Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята и що е във водата под земята, не им се кланяй и не им служи. Въпросът ми е: Те спазват ли тази Божа Заповед и ако отговора е да, как, по какъв начин!!! Благодаря Ви предварително
отговор
2
на кръсто път::
30.07.2011 10:05
Вденах, вденах, душо безпътна...и правописа, и злобата...
1
кръсто път:
02.07.2011 18:55
Душо бепътна,като не знаеш мъж ли си или жена= виж си правописа= нонитай твоя ангел ов как се молят адвентистите , евангелистите ище мн. други наричащи се християни и не запиши си то ...Бог е в нас , ние сме негово подобие и всеки САМ избира как да се свърже с Него. Но попитай твоя Кръ.за Зороастъ , Буда , Конфуции , знае ли нещо за тях и \"...може ли да хване котка в тъмна стая , особено когато нея я нама вътре\" = Конфуции. Сигур маме нищо не вдена а?
  Гост каза:
12.06.2011 21:49
браво
отговор
  Гост каза:
12.06.2011 09:30
Май цялото село е за лекуване.
отговор
  Кмета каза:
12.06.2011 08:31
Момче прихванал си май нещо от лудостта на баща си ? Наистина много написано - нищо казано. Не разбрах какъв бе коментарът ти за изречените от собствения ти баща думи: \'Изгорете иконите. Рушете църквите\" . Ако не вярваш гледай още веднъж предаването и го чуй как сам ги изрича. Това от всичко най-ме потресе. Ако ще се опитваш д а ме убеждаваш в това забрави просто. И още нещо, не двама, а поне петнайсетина души без да знам цялото село вече се сещам. Върви си със здраве и ако имаш възможност закарай някъде баща ти да се лекува.
отговор
  Малкия син на Кръстю каза:
12.06.2011 00:29
НА ВСИЧКИ КОИТО НЕЗНАЯТ НИЩО ЗА ТОЗИ ЧОВЕК А ТОВА Е БАЩА МИ,ЗА ВСИ4КИ КОИТО ИСКАТ ДА ГО УДАРЯТ НАПСУВАТ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ БИХ КАЗАЛ.ЧЕ ТОВА Е НАЙ ЛЕСНИЯТ И БЪРЗ НАЧИН ДА ИЗРАЗИШ ГНЕВА СИ ЗА МОМЕНТА КАКТО МОЖЕБИ БИХ РЕАГИРАЛ И АЗ САМИЯТ ЧУВАИКИ НЕЩО ТАКОВА ПО КОЯТО И ДА ТЕЛЕВИЗИЯ.НО НАИ МАЛКОТО КОЕТО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ Е ДА СЕ ОПИТАТЕ ДА СЕ ОБЕДИТЕ В ДОСТОВЕРНОСТА НА ИЗЛЪЧЕНИЯ МАТЕРЯЛ.ЗАЩОТО НИЕ СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО- НАПЪЛНО НАТУРАЛНИ 1000 % БЪЛГАРИ; А ЗА ИСЛЯМИЗЪМ ИЛИ ПРОДАВАНЕ НА ВЯРА КАКТО ГОВОРЯТ ГОСПОДАТА ОТ ТВ.СКАТ В КОЯТО ПОДЧЕРТАВАМ БАЩА МИ Е БИЛ ГОСТ НЕ ВЕДНЪЖ И ТЕ МНОГО ДОБРЕ ГО ПОЗНАВАТ,НЕМОЖЕ ДА СТАВА И ДУМА НИ ПОЛОВИН ПРОЦЕНТ.....ТОВА КАК ТОЙ НАРИЧА-БОГ И ЗАЩО; ИСТОРИЯТА Е МНОГО ДЪЛГА ,МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ОТ КНИГИТЕ КОИТО Е НАПИСАЛ КОЯТО НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ЗАКУПУВАТЕ,ТОЙ НЕ ГИ Е СЪЗДАЛ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА-ПОИСКАЙТЕ МУ Я ЩЕ ВИ Я ПОДАРИ.А ЦЕЛИЯТ СМИСЪЛ НА ТОЗИ ПРАЗНИК,СЪБИРАНЕ ИЛИ КАКТО ИСКАТЕ ГО НАРЕЧЕТЕ Е ЗАТОВА ЧЕ БОГ ИМА МНОГО ИМЕНА ТОЕСТ,КАЗАНО НАРАЗЛИЧЕН ЕЗИК БИЛО ИСПАНСКИ,ИТАЛЯНСКИ,ЯПОНСКИ ИНДИЙСКИ,АНГЛИЙСКИ И Т.НИ Т.Н. ИТ.Н.....ОЗНАЧАВА ВСЕ ЕДНО ИСЪЩО НЕЩО......ТАКА ЧЕ ХОРА НЕ ИСКАМ ДА ВИ ОБЕЖДАВАМ В НИЩО И НЕ ЗАЩИТАВАМ БАЩА СИ НО, НИЕ НАШЕТО СЕМЕИСТВО Е ОБИДЕНИ ОТ ЗАВИСТА И ОМРАЗАТА НА ДВАМА ДУШИ В СЕЛОТО КОИТО И ДА НАЗОВА НЕВИЖДАМ СМИСЪЛ ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ ТЕ СА ЕДНА ОГРОМНА КРЪГЛА НУЛА-НЯКОГА БИЛИ НА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ ПРЕЗ ДАЛЕЧНИЯТ КОМУНИЗЪМ.....АЗ ЛИЧНО ОТ МОЕ ИМЕ ВИ БЛАГОДАРЯ ЧЕ РЕАГИРАТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ЗАЩОТО НИЕ НИКОГА НЯМА ДА ПРЕСТАНЕМ ДА БЪДЕМ БЪЛГАРИ,ДОРИ КОГАТО СИ ОТИДЕМ ОТ ТОЗИ СВЯТ.НО НЕЗАБРАВЯИТЕ ЧЕ ПО КАКЪВТО И НАЧИ И ЕЗИК ДА ГО НАРЕЧЕТЕ БОГ Е ЕДИН И АКО СЕ СТРАХУВАТЕ ОТ НЕЩО ТО ТРЯБВА ДА Е САМО ОТ НЕГО....ЕТО ЗАТОВА НА ВХОДА НА НАШИЯТ ДОМ В СЕЛО СРЕМ Е ЗСПИСАН НАДПИСА -ЕДИН БОГ -ЕДИН НАРОД .............ХОРА ГОВОРЕЩИ НА ЕДИН ЕЗИК ПРИМЕРНО АНГЛИЙСКИ, МОЛЕЩИ СЕ НА ЕДИН БОГ ИЛИ КАКТО ИСКАТЕ ГО НАРЕЧЕТЕ...БИХ КАЗАЛ ЕДИН СВЯТ В ЕВРОПЕИСКИ СЪЮЗ
отговор
1
Определено:
12.06.2011 00:41
много написано - малко казано
  Гост каза:
11.06.2011 13:24
да това е хубаво
отговор
  Фен каза:
10.06.2011 14:58
Този човек не е българин.Как може да си продаде вярата,а и жителите на с. Срем за едните му кебапчета и музика се оставят да ги манипулират....
отговор
  ivana каза:
10.06.2011 11:49
po pokazno,evtino,balkansko,sramno,dolno,o4evadno nglaseno panair4e ne moje da e drugade ako ne v rodinata ni balgaria.tolkova li ste gladni be hora,jadni i slepi,u vas duhovnoto otdavna e umrqlo,kakto umira i vsqka cennost,moral i vqra v tova ob6testvo.sam 4ovek naistina ni6to ne moje da napravi,no kogato sabere okolo sebe si naivni glupaci,moje vsi4ko.ludiq ni6to ne go spira,daje i zakona za jalost ,za6toto v balgaria zakoni nqma....jalko e,i tova kato gledam sa zreli hora,vazrastni,s jiteiski opit.qvno i tova nqma zna4enie.
отговор
  Гост каза:
10.06.2011 09:23
И какво още може да добави Кръстьо Ангелов като се срещне с който и да е ? ГОРЕТЕ СИ ИКОНИТЕ , СЪБАРЯЙТЕ СИ ЦЪРКВИТЕ - Сам самичък изрича неколкократно тия думи. По скоро ше му прасна 2 шамара ако го срещна. Вие защитниците му християни ли сте? Щото аз да. Православен и ходещ на църква.
отговор
  Stanislava каза:
10.06.2011 00:29
Straxoten praznik,az,samo moga da sajalqvam,4e ne prisastvax tazi godina.A za gospodinat pisal do Nina moga samo da mu pojelaq da se sreshtne s g-n Angelov i posle da komentira!!!!!!!!
отговор
  Stanislava каза:
10.06.2011 00:29
Straxoten praznik,az,samo moga da sajalqvam,4e ne prisastvax tazi godina.A za gospodinat pisal do Nina moga samo da mu pojelaq da se sreshtne s g-n Angelov i posle da komentira!!!!!!!!
отговор
  До Нина каза:
10.06.2011 00:02
Нина,не бъди наивна.Никой в тия времена не кани 400 души в двора си да ядът и пият на добра воля и обединение!Всичко е с цел..цел пагубна за българското население ,култура ,традиции и вяра!Сега яжте и пийте ,а утре да горим иконите!
отговор
  нина каза:
09.06.2011 10:34
дано това ни обедини,да не е само ядене и пиене за чужда сметка,а че Господ е един е самата истина и дано всички не го разберем когато е вече късно
отговор
1
Daniela:
09.06.2011 23:55
Нина ти знаеш ли на кой Господ говори този луд, за аллах !!! Стоп на ислямизацията в България !!!
:: Ключови думи
Кръстьо Срем духовен учител
www.Sakarnews.Info
© Всички права запазени.