Надя Казакова и Милко Калайджиев пяха за добра кауза в Свиленград

Даниел Делчев
От Даниел Делчев декември 16, 2014 14:29

Надя Казакова и Милко Калайджиев пяха за добра кауза в Свиленград

Акценти

  • Организатор на събитието бе клубът на народни хора "Веселяци"
  • Коледния концерт с благотворителна мисия имаше за цел да се съберат приходи за операцията на свиленградчанина Васил Василев

Свързани публикации

Благотворителен концерт се проведе в Свиленград, на който пяха Надя Казакова и Милко Калайджиев. Организатор на събитието бе клубът на народни хора „Веселяци“. Коледният концерт с благотворителна мисия имаше за цел да се съберат приходи за операцията на свиленградчанина Васил Василев, който се нуждае от операция за поставяне на клапа в мозъка.

36-годишният мъж от Свиленград е с диагноза „атрофия на лява страна на мозъка”. Цената на клапата е 5 600 лева. На концерта взеха участие всички спортни клубове – танцов център „Петя Стефанова“, мажоретен състав „Изида“ с ръководител Иванка Миткова, СКТ „Меджик“, Златните момичета, зумба танци и други.

Концертът се проведе в препълнената спортна зала снощи. Овациите събра любимецът на публиката Милко Калайджиев. Той събра бурни аплодисменти след като заяви, че предпочел да остане в Свиленград и да помогне за каузата пред това да се отзове на поканата на „Биг брадър“ за закриването на сезона.

Даниел Делчев
От Даниел Делчев декември 16, 2014 14:29
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар