„Колхида“ отново отваря врати

Руска Георгиева
От Руска Георгиева октомври 17, 2015 09:19

„Колхида“ отново отваря врати

Елховският хотел „Колхида”от ново ще заработи за посетители на града, информира Вили Бояджиева от администрацията на фирмата, която го стопанисва. Нови работни работни места предстои да бъдат разкрити в близките дни. Освен хотел към същата сграда има и ресторант.

След многогодишно безстопанственно отношение към елховския хотел, най-после бяха извършени строителни и реконструционни работи по него ,които в най скоро време ще приключат. За да тръгне работата по бързо около 30 човека ще бъдат наети в почистването на стъклата и привеждането на хотела в стартов вид. От понеделник се очаква да пристигне и мениджърката Боряна, която веднага на следващия ден ще се заеме с подбора на персонала.

Хотелът е на 8 етажа, което предполага, че ще се търсят рецепционисти, камериерки, хора за поддръжка. За ресторанта най-вероятно ще бъде нает кухненски персонал от готвачи, миячи, сервитьори.

По данни на ръководството кадрите със съответните квалификации и умения ще бъдат с предимство. Отдава се значение и са с предимство кадрите владеещи чужди езици, имащи добри комуникативни способности, както и тези, които имат опит в сферата на обслужването. Независимо от подадените документи в подробен разговор на живо ще бъдат оценявани техните способности, твърдят от ръководството.

Kolhida-2 Kolhida-3 Kolhida-4

Руска Георгиева
От Руска Георгиева октомври 17, 2015 09:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама