Какво се случва в СМИТ „Просто приятели“?

Зоя Александрова
От Зоя Александрова юли 19, 2007 05:19

Какво се случва в СМИТ „Просто приятели“?

Близо 25 младежи – доброволци от СМИТ „Просто приутели“, избрани според своята активност в работата си за организацията, ще заминат през юли месец на лагер за обучение на тема „Трафика на хора“ по проект „Взаимно обучение“, финансиран от международната организация по миграцията. Ръководители ще бъдат Борислава Даскалова, която е и лектор, Петко Илиев от Детска педагогическа стая в Тополовград и екип на сдружението.
Обучението ще се проведе от 8 до 16 юли в комплекс „Странджата“, близо до гр. Средец. Там младежите ще се запознаят с превенцията „Трафик на хора“, след което в групи по 4-5 човека трябва да изготвят до месец септември презентации, които ще представят във всички училища в Община Тополовград.
Доброволците предварително са се запознали с тази тема тъй като през месец май се организира лекция, в която те обсъждаха „Трафика на хора“, с лектор Борислава Даскалова. Тогава младежите на Тополовград показаха колко са информирани и заинтересовани от проблема. „Те сами даваха тема след тема, всъщност тази среща не бе лекция, а дебат по един важен за нашето време проблем“, сподели председателката на СМИТ „ПП“ – Донка Джонджарова.

Зоя Александрова
От Зоя Александрова юли 19, 2007 05:19
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама