„Хеброс“ разгроми „Свиленград II” с 5:0, „Герганин извор“ с реми

Милена Митева
От Милена Митева април 22, 2016 11:08

„Хеброс“ разгроми „Свиленград II” с 5:0, „Герганин извор“ с реми

„Хеброс“ – Харманли разгроми „Свиленград – 1921 II” с 5:0 при срещата си в събота, 16 април, като домакин. Мачът започна с превес на домакините, които редяха атаките една след друга към вратата на гостите си. След няколко пропуска на „Хеброс“ закономерното се случи и те успяха да поведат в резултата. Голмайстор бе Антон Петев в двадесетата минута на мача. Второто попадение във вратата на „Свиленград – 1921 II” попадна в 25 -тата минута на мача като гол майстор бе Делчо Настов, навързвайки четирима защитника на противниковия отбор. До края на първото полувреме във вратата на гостите влезна още един гол, дело на играещия треньор – Николай Димитров.
Сценарият на второто полувреме бе също като при първото. Този път във вратата на Свиленград попаднаха само два гола. Първият, дело на обещаващия юноша Георги Генев, който прехвърли елегантно вратаря на гостите.
Второто попадение бе шедьовър на президента на отбора Белин Нешев с №9, който с тупалка от 40 метра „разтреля“ слисания вратар на гостите.
Следващата среща на отбора от Харманли е в неделя на стадиона в Харманли срещу „Възход“ – Радиево от 17,00 часа.
Другият отбор от града „Герганин извор“, продължи серията без загуба при гостуването си на „Извор АМ“ – Горски, в събота, 16 април. Срещата започна с натиск от страна на гостите, които успяха да отбележат гол в 15-та минутка чрез Димитър Димитров, който с удар от близо 25 метра остави вратаря на домакините безпомощен. Последваха няколко положения пред вратата на Горски извор, но вратарят им успя да се справи със сложната ситуация пред него. Тези положения подействаха мотивиращо за домакините, които успяха да наложат превес върху играта, което доведе до изравняване на резултата в 42-та минута на срещата. При резултат 1:1 завърши първото полувреме, чийто резултат се запази до края на срещата, тъй като никой от двата отбора не успя да отбележи гол. Следващата среща на отбора на „Герганин извор“ е в събота, 23 април, от 17,00 часа на стадиона в града срещу отбора на Любимец.

Милена Митева
От Милена Митева април 22, 2016 11:08
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар