Фалшиви текстилни изделия и спортни обувки задържаха на Капитан Андреево

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 27, 2017 15:03

Фалшиви текстилни изделия и спортни обувки задържаха на Капитан Андреево

Близо 46 500 чифта мъжки и дамски чорапи, 14 232 текстилни изделия  и 3008 чифта маратонки, задържаха митничари на Капитан Андреево. В съобщението на митницата се казва, че са със със съмнения, че са произведени в нарушение на права върху интелектуалната собственост, Имитациите,  носещи логото на общо 17 световноизвестни марки, е трябвало да стигнат до Полша, скрити в два камиона с полска регистрация, управлявани от полски шофьори. При щателни митнически проверки, в камион са открити 22 680 чифта дамски и мъжки чорапи, а в друг – 23 820 чифта, по-голяма част, от които с логото на Adidas, Nike, Puma, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Louis Vuiton, Armani.

При проверките са намерени и 14 232 текстилни изделия – блузи, ризи, панталони, тениски, спортни комплекти, боксерки с логото на световноизвестни марки – Adidas, Calvin Klein, Armani, Polo, Disney, както и спортни обувки – съответно 2 205 чифта в единия от камионите и 803 чифта в другия, с фигуративните знаци предимно на Аdidas, Nike и Puma.

Имитациите са задържани и за случая ще бъдат информирани правопритежателите на търговските марки, се казва в съобщението на митниците.

 

Сакар нюз
От Сакар нюз февруари 27, 2017 15:03
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.