Дипломати и посланици зарязаха в лозята на „Кастра Рубра“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 20, 2017 11:05

Дипломати и посланици зарязаха в лозята на „Кастра Рубра“

Дипломати, посланици, служители на посолства на няколко страни и областния управител, участваха в ритуала по зарязването на лозата край с. Коларово.

Те участваха и на традиционната среща с регионалния бизнес по случай празника “Трифон Зарезан”, организиран от Хасковската търговско промишлена палата. В нея бяха включени дискусии по актуални теми за бизнеса, коктейл и изложба-дегустация на вина и хранителни продукти и връчване на ежегодните грамоти на фирми и личности.

Гостите след церемонията на лозята разгледаха винарна „Кастра рубра“, която бе домакин на събитието и опитаха от продуктите й. Китайският посланик Джан Хайджоу. разговаря с управителя Цветан Георгиев. Фирмата изнася вина от високия клас в неговата страна.

Сред гостите бяха и украинският посланик – Балтажи Микола Федорович, палестинския – Ахмед Ал Мадбух. на Грузия – Зураб Беридзе, на Македония – Марян Гьорчев, на Босна и Херцеговина – Радомир Богданович, на Беларус – Владимир Воронкович и Огнян Златев, ръководител на представителството на Европейската комисия в България.

В събитието участваха и българските консули в Одрин и Солун – Васил Вълчев и Владимир Писанчев.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов февруари 20, 2017 11:05
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама