Диана Овчарова, за трети път стана „Кмет на годината“

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 5, 2017 19:48

Диана Овчарова, за трети  път стана „Кмет на годината“

Диана Овчарова стана „Кмет на годината“ в класацията на портала на българските общини Kmeta.bg. Наградата й се дава в категория „Иновации, наука и образование“ при малките общини. Тя й бе връчени по време на петата годишна церемония, провела се в зала „Джон Атанасов” в „Sofia Tech Park“.
„Тя е за всички Вас, хората на Ивайловград! Тази награда има особен смисъл за мен! Тя е мерило за доверие в работата ми!
Знам, че с нея би се гордял всеки кмет, но я заслужихме ние!
Ивайловградчани винаги са имали точна преценка за това, което няколко години последователно и отговорно правим за образованието – изградено ново крило на училището; монтиран асансьор в него; санирани сгради на училище, общежитие, детска градина; закупено ново обзавеждането и оборудване; изградени „класна стая на открито”, спортни съоръжения и площадките за игри; закупени дидактични пособия, материали, интерактивни дъски и таблети; монтирано най-модерно технологично кухненско оборудване; осигурено допълнително финансиране за извънкласни и самодейни форми“. С тези думи тя се обърна към ивайловградчани от страницата си във Фейсбук.
Госпожа Овчарова печели за трети пореден път това отличие в конкурса, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg. Тя е носител на голямата награда „Кмет на годината 2016” в категория „малка община’’.
През 2015 година ивайловградския градоначалник спечели приза „Кмет на годината“ в насока туризъм. През м. януари тази година бе номинирана в конкурса „Кмет на месеца“. Също така, тя получи награда за кмет на месец юли на тема „Отдих и спорт“ в категория „общини с население до 20 000 души“.
В категория „Инвестиции и работни места“ за голяма община бе отличен кметът на Димитровград Иво Димов.

Сакар нюз
От Сакар нюз ноември 5, 2017 19:48
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.