Децата от „Слънчо“ показаха какво е приятелство и обич

Ива Вангелова
От Ива Вангелова декември 28, 2015 14:23

Децата от „Слънчо“ показаха  какво е приятелство и обич

В навечерието на Коледно-Новогодишните празници децата от група „Слънчо“ при ОДЗ „Ален мак“ – Харманли, сътвориха концерт-спектакъл под надслов „Да бъдем добри“. Чрез песнички и стихчета те показаха на публиката какво е приятелството, уважението и обичта. Всички тези ценности бяха подобаващо представени.
Малките „слънчовци“ изпълниха много емоционални и истински песни, които бяха научили, благодарение на музикалния си учител Петя Карабакалова. Стиховете им бяха раздадени от учителките и всяко дете си ги беше подготвило вкъщи, а за разнообразието на танците се беше погрижила госпожа Виолета Желева. Момичетата бяха облечени във феерични рокли, а момчетата в красиви костюми. По време на тържеството те си имаха и две феи-помощници.
Тази година празникът на децата за пръв път се проведе в Културния център и това даде възможност за по-голям зрителски интерес. Залата бе изпълнена не само от родителите, а и от роднини, приятели и близки. И както бяха написали в своята покана „Наши скъпи гости бъдете и с добро настроение се заредете“, така и стана. Всички си тръгнаха с голям позитивизъм и много усмивки.
А като награда за доброто представяне, добрите феи раздадоха на всички деца сладка и вкусна изненада, с послание „Предай нататък добротата“.

Ива Вангелова
От Ива Вангелова декември 28, 2015 14:23
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар