Делото за убийството на Георги – Америката започна отначало

Христо Христов
От Христо Христов септември 26, 2014 12:05

Делото за убийството на Георги – Америката започна отначало

Акценти

  • Според окръжна прокуратура хасковлията Симеонов е убил Америката след солиден запой
  • Престъплението е извършено в последните часове на 2012 г, когато двамата празнували
  • Делото веднъж вече бе гледано, но заради заминаването на един от съдебните заседатели в чужбина се наложи днес процесът да започне отначало. 5-членният състав даде ход на делото, на което близките на Америката предявиха иск в размер на 243 000 лв

Свързани публикации

Делото срещу Анастас Симеонов, който е обвинен за убийството на Георги Георгиев, по прякор Америката, започна днес отначало. Според окръжна прокуратура хасковлията Симеонов е убил Америката след солиден запой. Престъплението е извършено в последните часове на 2012 г, когато двамата празнували. По време на веселбата двамата се скарали и се стигнало до побой. Разследващите казват, че след като Георгиев е бил мъртъв, трупът му е бил изхвърлен в землището на селата Маджари и Пчелари. Полицията обяви, че помагач на Симеонов била неговата приятелка Ваня Лилянова. Тя е обвинена от прокуратурата за помагачество.

Делото веднъж вече бе гледано, но заради заминаването на един от съдебните заседатели в чужбина се наложи днес процесът да започне отначало. 5-членният състав даде ход на делото, на което близките на Америката предявиха иск в размер на 243 000 лв. На заседанието бяха изслушани 9 свидетели и вещи лица. След това процесът бе отложен за разпит на още специалисти, изготвили експертизи, но явили се в залата.

Христо Христов
От Христо Христов септември 26, 2014 12:05
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар