4:0 служебно присъди Зоналния съвет на „Хеброс“

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 10, 2007 16:14

4:0 служебно присъди Зоналния съвет на „Хеброс“

Акценти

  • 250 лв. глоба и последно предупреждение за домакинство

Свързани публикации

,,Хеброс 1921″ спечели служебна победа над ,,Асеновец“ (Асеновград) с 4:0 за мача си в неделя на 1 април. Същевременно харманлийският клуб е с последно предупреждение за лишаване от домакинство, реши дисциплинарната комисия на Зоналния съвет на БФС в Пловдив. Освен това ,,Хеброс“ е глобен с 250 лева за допуснати нарушения по организацията на мача с асеновградчани.
Отборът на ,,Асеновец“ отказа да излезе на терена за второто полувреме на мача играл се на стадиона в Харманли. Причината е боят, който стана в съблекалните след първата част на играта. Тогава футболистът от ,,Асеновец“ Марчев получи аркада след спречкване с члена на УС на ,,Хеброс“ Донко Трендафилов. По-късно последният пред очите на десетки зрители, дошли да гледат футбол, демонстративно отне апарата на фоторепортер, който засне неприятната сцена. Обяснението му бе, че щяло да се правят сензации за тяхна сметка.
Това е третият подобен инцидент, който става на харманлийския стадион. Преди две години такъв имаше с отбора на ,,Космос“, когато зрител се саморазправи с техен футболист, защото ритал синът му, който играе за ,,Хеброс“.
Следващият стана с отбора на ,,Арда“. Тогава харманлийски футболисти биха играч от гостуващия отбор и бяха наказани като една година им бяха отнети правата да играят футбол.

Кризата в ,,Хеброс” се задълбочава

,,Хеброс 1921″ падна с 1:2 от втория в класирането отбора на Брестник. Мечът се игра през миналата неделя в същия град. С това кризата в харманлийския отбор се задълбочава все повече. В момента ,,Хеброс“ е на 16 място със 20 точки. След него е отборът на Рудозем със 17 и Черноморец с 0 точки.
В събота 14 април, от 17 часа на градския стадион на харманлийските футболисти ще срещнат отбора на Левски Стара Загора, които се девети в класирането.

Футболистите на Свиленград направиха тренировка

В четвъртък футболистите на отбора на Свиленград, които са втори в класирането, направиха своята първа тренировка на терена на харманлийския стадион ,,Хеброс”.
Те ще провеждат срещите си на харманлийския стадион, до края на този полусезон, докато техния в Свиленград се ремонтира основно.

Резултати от XXIV кръг от ,,В” Югоизточна група

Левски (Кар) – Арда 2:0
Странджа – Черноморец 3:0
Верея – Поморие 0:0
Левски СтЗ – Металик 4:3
Асеновец – Загорец 1:0
Рудозем – Космос 4:3
Ст. Караджа – Свиленград 0:1
Елегант – Хасково II 2:2

 

 

Иван Атанасов
От Иван Атанасов април 10, 2007 16:14
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама