18 зрелостника отличиха Випуск 2015-та

Милена Митева
От Милена Митева юни 23, 2015 13:41

18 зрелостника отличиха Випуск 2015-та

Акценти

  • Зрелостниците получиха дипломите си на церемония в Културния център на Харманли
  • Тя се състоя на 22 юни

Свързани публикации

Зрелостниците от Випуск 2015 на СОУ „Неофит Рилски“ – Харманли се откроиха с много по-добри резултати от завършилите през 2014-та. Това стана ясно на официалната церемония по дипломирането им, снощи. Тя се състоя в Културния център и за нея се събраха над 70 бивши ученика на СОУ-то. Те влязоха в големия салон отново с красиви тоалети и прически. За да споделят радостта им бяха поканили и свои близки и приятели.

В залата настъпи истинска радост, когато директорът Антоний Янков съобщи за добрите постижения на випуска. Той обяви, че резултатите от ДЗИ (Държавните зрелостни изпити) и цялостните резултати тази година по-добри от изминалата, което показва, че старанието на учениците е завишено.

След това присъстващите чуха имената на осемнадесетте ученика, които останаха в историята на отличниците. Всички зрелостници се позабавляваха с подготвена презентация с най-щастливите им мигове.

Кулминацията на тържеството бе хвърлянето на абсолвентските шапки. В него бе запечатан последния кадър на Випуска, преди поемането на най-важните житейски пътища.

Повече подробности ще може да научите в печатното ни издание в петък.

DSC_0039 DSC_0006 DSC_0015 DSC_0019

Милена Митева
От Милена Митева юни 23, 2015 13:41
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Вашият коментар