Отличниците в Тополовград получиха златни медали и символи

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 31, 2017 10:06

Отличниците в Тополовград  получиха златни медали и символи

Двама са пълните отличници от тазгодишния випуск на на СУ ”Д-р „Петър Берон” – Тополовград. Това са Мая Узунова и Траян Велев. Те получиха златни медали от настоятелството на училището и златни символи от кмета на общината Божин Божинов.
През тази седмица учители, родители, съученици, близки и приятели изпратиха тържествено зрелостниците. Общо 62 момичета и момчета се сбогуваха с любимото училище. Тържеството по този повод започна с внасяне на училищното знаме.
С награди са удостоени и отличници с успех над 5.50. Това са Катя Шопова, Мария Кавалджиева, Любослав Латунов, Радина Панайотова, Милка Христова, Петър Арабаджиев.
На зрелостниците, които участват активно с самодейната дейност бяха раздадени грамоти и подаръци от читалището. Такива получиха Нели Кирякова, Мария Щилиянова, Катя Шопова, Мария Кавалжиева.
Наградени бяха и Георги Иванов, Траян Велев, Атанас Стоянов и Мария Кавалджиева, които се занимават активно със спорт.
Приветствия към абитуриентите отправиха заместник – кметът на общината Наско Стоянов и директорът на училището Божана Георгиева.
Официалното им изпращане ще бъде на 24 май, когато красивите абитуриенти ще преминат с празнично шествие по главната улица.

Иван Атанасов
От Иван Атанасов май 31, 2017 10:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Все още няма коментари, но Вие може да бъдете първият човек коментирал тази статия.

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Реклама